Uniek

Voor u als bedrijf:

Voor bedrijven beschikt juwelier Korse over 30 jaar ervaring m.b.t. jubileumgeschenken. Een formule die U als werkgever veel werk uit handen neemt. De betreffende jubilaris wordt in een prachtige ambiance ontvangen en krijgt de gelegenheid in alle rust zijn cadeau, welke een blijvende herinnering is aan zijn trouwe dienst, uit te kiezen. Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek hoe een en ander in zijn werk gaat.

Voor u als consument:

Voor een ieder die eens in het jaar of eens in de twee jaar een juwelier bezoekt om iets moois aan te schaffen. Of indien U op termijn een feest te vieren heeft waar een mooi sieraad als cadeau gewenst is.

Daarvoor heeft Juwelier Korse in de loop der jaren een schitterend systeem ontwikkeld wat Uw aankoop vereenvoudigd en financieel zeer aantrekkelijk maakt. Reeds honderden klanten uit geheel Nederland maken hier naar tevredenheid gebruik van.

Indien U de zaak bezoekt informeer naar ons JEWEL-SYSTEEM en kom ook bij deze bijzondere klantenkring.

Uw voordeel is veelzijdig:

Financieel aantrekkelijke bonus - aankoop in een privé-sfeer mogelijk - veiligheid in de zaak verhogend - het omzeilen van jaarlijkse prijsverhogingen, door het reserveren van items uit onze collectie - voordeel bij groeibriljant sieraden - gratis dossier vorming voor bijvoorbeeld verzekering

Zo zijn er nog meer voordelen te noemen, maar deze vertel ik u graag persoonlijk. Ik verheug mij op Uw bezoek aan de zaak.