De historie van Juwelier Korse

1977 : Na een volledige opleiding en voldoende praktijkervaring bij verschillende juweliershuizen start Aad Korse zijn eigen juwelierszaak in de Molenhoekpassage te Rosmalen.

1978 : Het bedrijf wordt inmiddels versterkt door de inzet van zijn vrouw. Samen werken zij met passie en gedrevenheid aan de opbouw van hun zaak, waarin kwaliteit, duurzaamheid en service hoog in het vaandel staan.

1992 : De Molenhoekpassage wordt gerenoveerd en de zaak verplaatst zich intern. Resultaat is een volledig nieuw modern ingerichte juwelierszaak, welke aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet.

2003:  Dochter Ivy behaald na haar MBO diploma ook het juweliersdiploma. Na enkele stages doet ze haar entree in de zaak, een welkome frisse
wind gaat door het gehele bedrijf.

Opgegroeid met het juweliersvak voelt zij zich helemaal thuis in de zaak. Jonge en modieuze artikelen worden in overleg met haar gekozen.
 
2005 :  Inmiddels bestaat het team Korse uit 5 personen, waarvan één dit jaar het 25 -jarig jubileum heeft gevierd.
 
2007 :  De zaak krijgt mede door het gebruik van internet een landelijke bekendheid. In eigen atelier vinden enkele opzienbarende artikelen hun weg naar de consument. Het vak leeft meer dan ooit in het juweliershuis KORSE en dat proef je.