Trollbeads Papyrus

De eerste trollbeads kraal werd in 1976 in Kopenhagen ontworpen. In de loop van de jaren is de populariteit alsmaar groter geworden. Trollbeads zijn vaak gekopieerd – het beste bewijs dat de kralen origineel en uniek zijn.

Trollbeads heeft een heel nieuw type kraal geïntroduceerd. De eigen inscriptie maakt de kraal persoonlijk. Hij luistert naar de naam “Papyrus”, de eerste drager van het geschreven woord.

Papyrus is een vroege vorm van papier, gemaakt van de papyrusplant . Het gebruik van papyrus vindt zijn oorsprong 5000 jaar geleden in Egypte.

De nieuwe trollbeads “Papyrus” is van zilver gemaakt, maar geeft u dezelfde mogelijkheid als het oude papyrus – het doorgeven van een tekst. Hij is leverbaar in 2 maten en door het gebruik van een ultramoderne, computergestuurde graveertechniek kan de trollbeads papyrus tot 10 regels met in totaal 130 tekens bevatten.Elke consument kan nu een kraal krijgen met een heel persoonlijke tekst daarop. Voor verjaardagen, trouwdagen en andere feestdagen is dit een super cadeau.

Met de trollbeads Papyrus kan de consument veel meer dan een datum opgeven. Van een korte wens tot een heel gedicht op één kraal.

Met tekst kosten de nieuwe papyruskralen respectievelijk 58 euro en 67 euro.